Bingo bonus – Sveriges bästa bingobonusar

Bingo – det sociala spelet. Ja, det är vad man skulle kunna kalla det för det är ett mycket socialt spel. När vi säger bingo tänker du kanske först och främst på Bingolotto som började sändas i Sverige i början av 90-talet med Leif “Loket” Olsson i spetsen. Bingolotto är, som du kanske känner till, inte lika populärt längre. Det sänds fortfarande och delar ut bilar till höger och vänster men det är inte riktigt samma sak som det var förr. Du vet förr, då ALLA spelade Bingolotto.

bingo bonus

Bingo spelas mer online numera

Men tro inte att bingo har dött ut för det. Nej, verkligen inte! Bingo har nämligen nått internet vilket betyder att du kan spela bingo precis när du vill. Du behöver alltså inte vänta en hel vecka på Bingolotto. Bingo på nätet har blivit väldigt stort och många stora spelbolag erbjuder numera bingo till sina kunder. Men varför skall man spela bingo på nätet? Ja, som vi skrev kan du spela precis när du vill. Det är tillgängligt dygnet runt, alla dagar i veckan. Men något som är mycket positivt när du väljer bingo på nätet istället för Bingolotto är den omtalade bingo bonusen.

Och nätet leder till bingo bonusar…

Ja, spelar du på nätet kan du faktiskt få en bingo bonus. Om du kommer in som en ny spelare hos ett spelbolag och har inte spelat hos dem sedan tidigare är du berättigad till en bingo bonus. Alla dagens spelbolag som är verksamma på nätet erbjuder sina spelare en välkomstbonus. Det kan handla om till exempel 100 % upp till 300 kronor. Alltså, sätter du in 300 kronor får du totalt 600 kronor att spela bingo för. Det är inget du kan förvänta dig av Bingolotto, eller hur?

Varva Bingolotto med online bingo

Vi tycker inte du skall sluta spela Bingolotto, det är ett mycket socialt spel och trevligt att spela med familjen. Men om du nu är en riktig bingoälskare och vill spela bingo mer än en gång i veckan och inte behöva gå ner till den lokala bingohallen så är bingo på nätet något för dig. Om du inte känner för att sätta in egna pengar har vi goda nyheter för dig. Flera spelbolag erbjuder nya kunder en viss summa vid registrering, oftast 50 eller 100 kronor, som går att spela med. Ingen insättning krävs alltså vilket betyder att du inte har något överhuvudtaget att förlora.

Olika bingorum har olika bingobonusar

Att spela i olika bingorum är perfekt för den som vill ha variation. Är du nybörjare kan du spela i en digital bingohall med andra nybörjare. Sedan ökar nivåerna och prisklassen i olika rum. Det är väldigt mycket bättre odds och högre vinster på bingo på nätet än i fysiska bingohallar. Man försöker dock återskapa stämningen genom att ha chattrum.

Chattrummen i bingohallen online är perfekt för att ändå få den sociala biten som man eventuellt kan sakna från hallen på stan. Var inte rädd för att prova olika rum och ofta kan du få speciella välkomstbonusar för utvalda rum som du kan prova. På så sätt får du både mer bingobonusar och samtidigt större variation i ditt bingospelande. Prova ett rum redan idag och ta ditt första steg mot en fantastisk bingovärld som nätet har att erbjuda.

Framtidens bingobonusar

Utvecklingen verkar inte direkt har något stopp utan bingobonusarna fortsätter att utvecklas varje år. I början när nätbingo lanserades var det väldigt nytt men bara på några år har utvecklingen varit enorm. Idag finns det bingorum på nätet hos vart och vartannat spelbolag och detta märks framförallt bland bonusarna som blir allt fler. I framtiden kommer det därför säkerligen att komma fler bingobonusar i alla dess former och det är bingoälskarna som är de stora vinnarna i utvecklingen.