Innovativa Yggdrasil – tar oss på en resa i mytens värld

Den unika spelutvecklaren Yggdrasil Gaming, är en framgångssaga som sedan 2013 skapat riktiga häftiga succéspel. Populära spelautomater som Vikings: Go Wild slot – är bara en utav många fantastiska spel som blivit kännetecken för spelföretagen. Det som gjort att Yggdrasil blivit en enastående skapare på ny nivå, är dels att de utvecklar online spel med häftiga bonusfunktioner och särskiljer sig från andra företag med snygg grafik. Eftersom de utvecklar snygga casinospel är det alltid intressant att se vilka spel de utvecklar, då de skapar spel med en mjukvara som verkligen levererar.

Spelautomater från Yggdrasil: moderna och lönsamma

Spelautomaterna som de utvecklat på senaste tiden har varit riktigt lyckade och representerar på många sätt spel som är både snyggt designade och moderna grafiskt. Spelföretagets unika design kräver dessutom, ett välutvecklat gränssnitt som verkligen gör spelupplevelsen bättre – både på datorn och mobila enheter. Redan det här året har Yggdrasil, börjat på toppen, då de blev utnämnda som innovationsleverantörer 2018, av den prestigefyllda IGA (International Gaming Awards) juryn i London – som representeras av experter inom branschen. De har sedan tidigare andra priset och även kallats för innovatörer vid andra IGA ceremonier.

Ozwins Jackpots: spela och vinn nu

Det här året har Yggdrasil Gaming börjat spikrakt med spelautomaten Oswins Jackpots som släpptes i början av året. I det nya Ozwins Jackpot utmanar det innovativa företaget alla slags spelare att ta sig in i Ozwins antika förbannelse och lyfta den. I den här progressiva jackpotautomaten möts man av snygga animationer och ett effektivt spelupplägg. Med fem hjul och upp till 20 vinstlinjer är det ett spel som tar fram det mest sagofyllda äventyret på ett tag. Ozwins Jackpots tar oss med till magins värld med vissa element som tycks inspirerad från Mellanöstern och andra sagoböcker som Aladdin.

Den ger ett riktigt bra intryck och med fantastiskt snygga animeringar och bra design, har man lyckats skapa ännu en intressant slot. Som i andra spelautomater från spelföretaget kan du ställa in dina insatser genom att klicka på myntvärde och välja den insats som känns bra. Med ”autoplay” funktionen rullar det på automatiskt utan avbrott under ett antal gånger. Landar du på Blue Crystal Ball – hamnar man på den så kallade free spin-symbolen, som utlöser jackpot gratis spins. Lyckas spelaren därefter samla på sig identiska orber under den här funktionen, kan man vinna riktigt bra vinstpriser. Samma sak gäller om man lyckas samla på sig 5 identiska kristaller, då man får extra spins.